Guláš bez míchání
Guláš bez míchání
Potřebné přísady:
1kg vepř.masa - nejlepší z plecka,3větší cibule,5 stroužků česneku,
2 čajové lžičky guláš.koření/může být i kari koř./3 čaj.lžičky sladké ml.papriky,
3 polévkové lžíce solamylu,sůl pepř,2 masoxy, feferonka, 1l vody
Postup:
Maso a cibuli nakrájíme,smícháme ostatní suroviny,pořádně promícháme
/masoxy rozpustíme v malém hrnečku a pak dolijeme 1l vody.
Vše dáme do pekáče,přikryjeme alobalem a pečeme na 250 st.C.
asi 1,5 hod.
Nedolíváme vodu,nemícháme,nesundaváme alobal.
Komentáře
Přehled komentářů
teda nevím co na tom guláši všichni vidíte nic moc.Jediné plus že je se to uvaří samo.
Je to super!
(majka, 30. 3. 2009 20:15)Tak jsme to trochu s nedůvěrou zkusili - ale všem doporučuji!!! Je to super, ale skutečně troubu neotevírejte, ani nemíchejte!
nic moc
(Ivana, 18. 4. 2009 16:18)